Fietstotaal Giel Caris

Fietstotaal Giel Caris is een fietsenzaak waar u altijd terecht kunt voor het repareren, en een goed advies voor het kopen van u nieuwe fiets/elektrische fiets. In onze winkel staat kwaliteit 30 jaar vakmanschap en een deskundig advies hoog in het vaandel.

Naast een uitgekiend assortiment fietsen, onderdelen, accessoires en kleding vindt u in onze winkel alles wat u nog meer fietsplezier kan bezorgen, zoals een ruime collectie fietsen van de bekende merken: Batavus, Sparta, Giant, Rih, Bikkel en natuurlijk voor de kleintjes de Loekie fietsen. Voor de jeugd vanaf 7-8 jaar de sparta young fietsen, Alpina kinderfietsen, Next Generetion en Golden lion.

Elektrische fietsen
Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment elektrische fietsen van de genoemde merken, zoals de Sparta-Ion, E-motion, de Batavus Padova Easy, de Giant Twist Go, van RIH, de Omega en van Bikkel. de Ibee kijk voor meer informatie op http://www.bikkelbikes.com/ibeebikes   Van het merk ThorBike hebben we alle elo-fietsen. Kijk voor meer informatie op www.thorbike.nl.

We verkopen ook elektrische fietsen van het merk BNB met een accu van over de 300 kwh. voor de prijs van €1599,=. Kijk voor meer informatie op www.bnbbike.be.
Wij zijn ook dealer van Qwic elektrische fietsen met een zeer hoge actieradius en kwaliteit en 4 jaar garantie op de accu en motor. Er is al een qwic elofiets met een bereik van 60 km en een 36 volt accu en 7 versnellingen voor €1249,=. Een elofiets met een bereik van 100 km en 360 wh heeft u al voor € 1399,=. Kijk voor meer informatie op www.qwic.nl.

Ook zijn wij dealer van de elo PEPER-Fietsen met een actieradius van 100km. kijk voor meer informatie op www.peperfietsen.nl. Ook zijn wij dealer van Keola elektrische fietsen met de 36v/10AH life PO4 batterij. Kijk voor meer informatie op www.keola.nl Ook zijn wij dealer van de elektrische Tante Paula step met de 1000 w motor. Kijk ook eens naar onze exclusieve eigen merken zoals Grandeur en Avancer.

Zadels
Wij zijn u adres voor Tempur zadeldekjes tegen zadelpijn!. Meer hier over op www.fietszadeldekje.nl.
Ook zijn wij dealer van SQ-lab zadels en in het bezit van de popometer zadelmeetsysteem. Met dit systeen kunen we een perfect zadel voor u opmeten.  Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar www.sq-lab.com of neem contact met ons op.

Fietsdragers
Voor fietsdragers en het huren van fietsendragers kan u ook bij ons terecht. kijk voor meer informatie en prijs op www.fietsendrager-verhuur.nl.
Wij leveren ook de best geteste fietsdragers voor de elektrische fietsen; Uebler. Kijk voor meer
informatie op www.uebler.nl.

De koffie staat altijd klaar! Graag tot ziens bij FietsTotaal Landgraaf!

Onze merken